De geschiedenis van Mom jeans: van jaren 80 tot nu

De geschiedenis van mom jeans: van jaren 80 tot nu

Mom jeans zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zijn de afgelopen jaren weer helemaal terug van weggeweest. Maar wist je dat de geschiedenis van mom jeans teruggaat tot de jaren 80? In deze blog duiken we in de geschiedenis van mom jeans en laten we zien hoe deze stijl is geëvolueerd van de jaren 80 tot nu.

Jaren 80

In de jaren 80 waren mom jeans een echte trend. De broeken waren populair vanwege hun hoge taille en lossere pasvorm, waardoor ze heel comfortabel waren om te dragen. Vaak werden ze gecombineerd met een strakke top en sneakers voor een casual en trendy look.

Jaren 90

In de jaren 90 was de mom jeans trend iets minder populair, maar er waren nog steeds veel mensen die deze broeken droegen. Vaak werden ze gecombineerd met een crop top en laarsjes voor een meer edgy en alternatieve look.

2000s

In de 2000s waren mom jeans wat minder in de mode en werden ze vaak gezien als ouderwets. Maar in de loop der jaren begonnen modeontwerpers en influencers deze broeken opnieuw te omarmen en kwamen ze langzaam terug in de mode.

Nu

Tegenwoordig zijn mom jeans weer helemaal in en zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze worden gedragen in allerlei kleuren en wassingen, en zijn perfect te combineren met allerlei soorten tops en accessoires.

Kortom, de geschiedenis van mom jeans gaat terug tot de jaren 80 en heeft een aantal ups en downs gekend. Maar tegenwoordig zijn deze broeken weer helemaal in en kunnen ze niet meer ontbreken in jouw garderobe.

Shop de nieuwste mom jeans op Momjeans.nl

Bij Momjeans.nl vind je de nieuwste collectie mom jeans in verschillende kleuren en wassingen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke blauwe jeans of juist een opvallende print, bij ons vind je het allemaal. Shop nu de nieuwste mom jeans en creëer jouw eigen stijl.

MOMJEANS

Momjeans.nl is dé affiliate webshop voor iedereen die op zoek is naar de perfecte mom jeans. Op onze website vind je een uitgebreide collectie mom jeans van verschillende merken en in verschillende stijlen en wassingen.
2023© Haemo.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Volg ons